Carlo Gavazzi

Globaali toimija

Carlo Gavazzi on kansainvälinen teknologiayritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköautomaatiolaitteita. Tehtaamme tuottavat tuotteita globaaleille teollisuus- ja kiinteistöautomaation markkinoille. Italiassa, Liettuassa, Maltalla ja Kiinassa sijaitsevat tehtaamme ovat ISO90001-sertifioituja.

Carlo Gavazzin tuotteita markkinoi Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa 22 kokonaan omistamaa myyntiyhtiötä ja noin 60 riippumatonta jakelijaa. Lisäksi Carlo Gavazzi kehittää ja valmistaa signaalijärjestelmiä ja turvareleitä rautatiesovelluksiin.

Laaja valikoima laadukkaita tuotteita

Carlo Gavazzi tarjoaa tuotteita, kuten anturit, valvontareleet, aikareleet, energiamittarit, analysaattorit, puolijohdereleet, pehmeät käynnistimet, turvatuotteet ja väyläjärjestelmät.

Tyypillisiä asiakkaita ovat ne, jotka valmistavat erityyppisiä koneita (OEM). Tuotteitamme käytetään pakkauksissa, muoveissa, maatalouskoneissa, elintarvikkeiden tuotannossa, kuljettimissa, materiaalinkäsittelyssä, portit, hissit, ilmanvaihto ja pumput. Tärkeitä asiakkaita ovat myös kaappien rakentajat, sähkötukkukauppiaat ja sähköasentajat.

Organisaatio Suomessa

Ruotsissa Carlo Gavazzi on ollut edustettuna vuodesta 1979, palvelemme asiakkaitamme myynnin, tuen ja hallinnon avulla. Pääkonttori on Espoossa.

Tavoitteenamme on olla pitkäaikainen kumppanisi vakio- ja räätälöityjen komponenttien suhteen. Komponentimme ovat saatavana tukkukauppiailta ja sähköasentajalta. Olemme markkinoiden johtava toimittaja erityyppisille OEM-asiakkaille. Täällä olemme rakentaneet vankan tiedon ja kokemuksen pitkäaikaisten liikesuhteiden avulla.

Ota yhteyttä ja kysy miten voimme auttaa sinua!

Miksi kannattaa valita Carlo Gavazzi?

Asiantunteva toimittaja, jolla on laaja valikoima korkealaatuisia sähköautomaatiotuotteita.

Oma tuotekehitys ja valmistus, joka tarjoaa mahdollisuuden tarjota räätälöityjä tuotteita.

Pitkäaikainen yhteistyökumppani automaatiotuotteille. Saat parasta mahdollista tukea.

Toimitusvarma vaihtoehto. Tuotteitamme on saatavana tukkukauppiailta ja sähköasentajilta.